Fából készült Tésztát Tálban Dekoráció, Vintage Fa Tál, Kézzel Faragott lakberendezés Asztal Központ, Nappali, Konyha Berendezés.
  • Újszülött

Fából készült Tésztát Tálban Dekoráció, Vintage Fa Tál, Kézzel Faragott lakberendezés Asztal Központ, Nappali, Konyha Berendezés.

HUF 4319.10

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Által gyártott kézi faragás】 : Az anyag 100% - ban természetes paulownia fa.A paulownia fa nagyon könnyű, nem könnyű, deformálódik.Polírozott, valamint polírozott kézzel kézművesek. 【Többfunkciós Fa Tál Tészta】Multifunkcionális dekoráció használni, nagy tál tészta különböző hosszúságú lehet tartani egy nagy számú tételek bármely évszakban, ez a fa tál tészta tökéletes kiegészítő hozzá, hogy a haza, étkező, nappali, vagy parasztház dekoráció.Ez is boltban bolt kis napi tárgyak, például kulcs, órák, mobiltelefonok, stb. meg is használható, mint ajándékok barátok, osztálytársak, meg a rokonok. 【Méret】 : Elérhető a 3-as méretben : körülbelül 10 cm x 6 cm x 2 cm/20 cm x 6 méter, 2 cm/30 cm × 6 cm × 2 cm (méretek kissé eltérhet). "【Tökéletes Dekoráció】adhat parasztház varázsa, hogy a lakberendezési, a fa tál különleges, egyedi stílusú, tartozik a dekoratív fa tál, a mélység, az csak jó, használható parasztház, tanya, modern otthon, klasszikus haza, minimalista otthon, dekoráció, A hatás nagyon jó.". 【Dekoráció】, Mint a dekoráció, akkor illik néhány dekoratív golyó, fenyőmag, kagyló, stb. vagy tárolni gyümölcs -, dió -, a kenyér, valamint egyéb élelmiszerek (ajánlott áruház, élelmiszer, élelmiszer, papír törölköző, nem közvetlenül érintse meg az ételt).Anyag : 100% természetes paulownia fa.Paulownia fa nagyon könnyű, nem könnyen deformálódik.Kézzel csiszolt kézművesek.Méretek : két méretben Kapható : körülbelül 20" x 6" x 2" / 10" x 6"× 2"/30" x 6"× 2" /(méretek kissé eltérhet).Megjegyzés : Mivel a kézzel faragott, fák nőttek a különböző környezetben, a sűrűség pedig textúra fából vagy más, a színe, a termék felülete kicsit más, kérlek, ne aggódj, ez normális jelenség.