Kiloforest Pet Grooming Eszközök Kefe Kutyák/Macskák-2 Oldalas Hajtását, valamint Dematting Aljszőrzet Rakes Combs (Zöld)
  • Újszülött

Kiloforest Pet Grooming Eszközök Kefe Kutyák/Macskák-2 Oldalas Hajtását, valamint Dematting Aljszőrzet Rakes Combs (Zöld)

HUF 989.10

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

① 【Kettős Fejét】 : Kezdjük 9 fogak oldalán a makacs, friss, gubanc-be 17 fogak oldalsó elvékonyodása, valamint deshedding.tapasztalat teljes ápolás élmény ez a rake. ② 【Biztonságos pet bőr】:Mindkét fél fogak vége lekerekített。 A fogak belső oldalon elég éles ahhoz, hogy simán vágja át a legkeményebb szőnyeg, gubanc , csomó elvarratlan a hajat anélkül, hogy irritációt vagy karcolás. ③ 【Nagy a háziállatok】 : a Rendszeres fogmosás, könnyen eltávolítja az elhalt alapozás, tehát nem szőrme repül.Bőr masszázs biztosítja a jobb vérkeringést elősegítő egészséges, fényes kabát,Segít Csökkenteni a Vedlés。Tökéletes közép -, illetve hosszú hajú háziállatok, nem javasoljuk a rövid szőrű állatokat. ④ 【Kényelmes Használni】:Puha ergonomikus markolat teszi hihetetlenül könnyű használni, illetve tartani.Nem-rozsda rozsdamentes acél fogak ultra tartós által deshedding, valamint hajkibontó a pet, pet grooming rake segít, ellenőrizze, hogy a pet kabátja egészségesebb; is segít eltávolítani a szürke bunda, ugyanakkor eltávolítása csomó 。 ELŐNYÖK 3.100% Biztonságos a barátok - Lekerekített végű fogak ne karcolja vagy irritálja a bőrt.Hogyan Kell Használni : 1. Lépés : vizsgáljuk meg a pet kabátot keresni gubanc.Kezdjük az oldalon a kevesebb fogat megtalálni a legtöbb makacs szőnyeg & gubanc, hogy törd szét őket egyenként.Ecsettel a területen, könnyű, rövid mozdulatokkal.2. lépés : Akkor válthat oldalán 17 teeeth, hogy használja a szerszám deshedding funkció.Deshed az egész testet, hogy távolítsa el a felesleges, laza haja, az aljszőrzet.3. lépés : Tiszta a kefe, A puha, aiti-csúszásmentes gumi fogantyú teszi az ápolás gyors, kényelmes tapasztalat.Tisztítás a fésű kefe is könnyed használat után.